top of page

Utleie Barne og Babyutstyr

Bodø

Merke: Maxi Cosi 

Bilstoler som er sikre i bruk og enkel å montere. Her sitter barnet ditt trygt. 

Merke: Moonboon 

Fantastisk for alle oss som har barn som ikke sover uten at det er bevegelse. få hverdagen tilbake med en Moonboon. 

Bilstol

Denne sikre og komfortable barnestolen er ideell for små passasjerer mellom 40 cm og 105 cm i høyde, og den tåler en vekt på 0 til 18 kg.

 

Med Isofix-montering er den enkel å feste i bilen. Det beste av alt? Vår gutt elsker denne stolen, og det er et sterkt kvalitetsstempel!

Bilstol

Pris fra: 150 kr 

Moonboon

Denne fantastiske innretningen kan virkelig være en livredder for søvnløse netter!

 

Moonboon er en smart løsning som kan leies, slik at dere kan teste den ut og være sikre på at den passer for den minste. Hvis dere ser at den fungerer godt, kan dere leie den i de månedene dere trenger.

Moonboon er spesielt designet for å hjelpe babyer med å sove bedre. Den kan være et fantastisk verktøy for å berolige og gi trygghet til den lille. 

Moonboon

Pris fra: 300 kr 

Korttidsleie 

Skal du på weekend eller får du besøk som trenger barneutstyr ? Da er det supert å ha mulighet til å leie det for bare noen dager. 

Ukesleie 

Har du bruk for noe bare en kort stund ? Da kan du leie det av oss, så slipper du kostnaden ved å kjøpe og lagre eller selge det etterpå. 

Langtidsleie 

Ønsker du å leie framfor å eie ? Ved å leie utstyr for den korte tiden barnet har bruk for det, så slipper du utgiftene ved å kjøpe og når barnet ikke lengre har bruk for det så er det bare å levere fra seg. Penger og energi spart i en hektisk periode. 

bottom of page